Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide demir atmak

Rüyada gemide demir atmak

Rüyada gemide demir atmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemide demir atmak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada gemide demir atmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demirden gemi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Rüyada demir gemi görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mekân değiştireceğine işarettir.

Rüyada demir atmış gemi görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Rüyada denize demir atmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir atmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada demir para atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalettir.

Rüyada uzun demir görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments