Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir çakmak

Rüyada demir çakmak

Rüyada demir çakmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir çakmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada demir çakmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada toprağa demir çakmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada demir çakmak görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekiç çakmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak satmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla yakmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet eder.

Rüyada kazık çakmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments