Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden gemi görmek

Rüyada demirden gemi görmek

Rüyada demirden gemi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada demirden gemi gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Rüyada gemide demir atmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada demirden gemi görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir gemi görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada demir atmış gemi görmek köşeye sıkıştıracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir satmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir bozuk para görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi demir kapı görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada demir halka görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments