Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanı çatlak görmek

Rüyada tavanı çatlak görmek

Rüyada tavanı çatlak görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, moralinin bozulacağına, gelişmelerin olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yapılan hataların tekrarlanacağına, iş sahibi olunacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanı çatlak gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada tavanda çatlak görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanı çatlak görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulur.

Rüyada çatlak ayak topuğu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer çatlağı görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada çatlak fincan görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada çatlak anahtar görmek attığı adımların boşa çıkacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak cam görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada çatlak balkon görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments