Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda kurtçuk görmek

Rüyada tavanda kurtçuk görmek

Rüyada tavanda kurtçuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, gelirinin artacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavanda kurtçuk gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada tavanda kurt görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavanda kurtçuk görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık tavan görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavan süpürmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tavanda gezmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada tavanda yatmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavanın yıkıldığını görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments