Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik leğen görmek

Rüyada delik leğen görmek

Rüyada delik leğen görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada delik leğen gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada delik leğen görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kirli leğen görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada leğende bebek yıkamak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Rüyada leğen görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde su görmek ağız tadının kaçacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğen dolusu hamur görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada alüminyum leğen görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Rüyada leğene çiş yapmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments