Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende bebek yıkamak

Rüyada leğende bebek yıkamak

Rüyada leğende bebek yıkamak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada leğende bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınız bazı konuların daha iyiye ya da daha kötüye gitmesi üzerinde etkili olabilir.

Rüyada leğende bebek yıkamak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine yorulur.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğende ayak yıkamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, elinize para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğen içinde balık görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada leğenin içinde su görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kindar olacağına delalettir.

Rüyada leğende su görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada naylon leğen görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe leğen görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments