Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğen görmek

Rüyada leğen görmek

Rüyada leğen görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada leğen gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada leğen kemiği görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada mavi leğen görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğende bebek yıkamak parasını ve malını kaybedeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada hamur leğeni görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada leğende banyo yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğende yemek görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada alüminyum leğen görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments