Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli leğen görmek

Rüyada kirli leğen görmek

Rüyada kirli leğen görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli leğen gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada kirli leğen görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak konuşmaz olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır leğeni görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada su dolu leğen görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada bir leğen altın görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğen dolusu hamur görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir leğen hamur görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada demir leğen görmek cesaretini yeninden toplayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments