Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğen dolusu hamur görmek

Rüyada leğen dolusu hamur görmek

Rüyada leğen dolusu hamur görmek elinin bolluğa kavuşacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayıflanacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada leğen dolusu hamur gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada leğen dolusu hamur görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada leğen dolusu su görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada leğende hamur yoğurmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur leğeni görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalettir.

Rüyada bir leğen hamur görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada leğende un görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yırtık leğen görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada leğenin içinde su görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments