Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğen içinde su görmek

Rüyada leğen içinde su görmek

Rüyada leğen içinde su görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, huzurun bozulacağına, insanların takdirini kazanacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sırların ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Rüyada leğen içinde su gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada leğen içinde su görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğenin içinde su görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada leğen içinde yıkanmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğen içinde et görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğen içinde balık görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine delalettir.

Rüyada leğende su görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada leğenden su içmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments