Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik kova görmek

Rüyada delik kova görmek

Rüyada delik kova görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik kova gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Rüyada delik kova görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada delik bardak görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına delalet eder.

Rüyada iğne deliği görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada baca deliği görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü delik görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı deliği görmek kendisi için mal mülk alacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments