Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik bardak görmek

Rüyada delik bardak görmek

Rüyada delik bardak görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada delik bardak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada delik bardak görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kafada delik görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada delikten geçmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, gözyaşı döküleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada delik cam görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde delik görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarında delik görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada delik kova görmek sorunların ardı ardına geleceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments