Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı deliği görmek

Rüyada kapı deliği görmek

Rüyada kapı deliği görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, epey bir zarara uğrayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet eder.

Rüyada kapı deliği gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada kapıda delik görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kapı deliğinden bakmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada delik kapı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada kapı deliği görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada kulağı delik görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Rüyada delik atlet görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Rüyada cebi delik görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki göbek deliği görmek kolaylık sağlayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments