Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü delik görmek

Rüyada yüzünü delik görmek

Rüyada yüzünü delik görmek adaletin geleceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, alim insanlardan sayılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü delik gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Rüyada yüzünü delik görmek kara kara düşüneceğine, işlerdeki karın artacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde delik görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada bacağında delik görmek yiyip içeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kapı deliği görmek güzelliklerle dolacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına alamet eder.

Rüyada delik balon görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ortası delik para görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada delik bidon görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, feraha ermeye yorulmaktadır.

Rüyada dişini delik görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments