Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca deliği görmek

Rüyada baca deliği görmek

Rüyada baca deliği görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada baca deliği gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada baca deliği görmek zararların telafi edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada bacadan düşmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baca yıkılması görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada peri bacalarını görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada baca temizlediğini görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Rüyada baca yapmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Rüyada baca yaptığını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, anne baba duaları alınacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments