Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik cep görmek

Rüyada delik cep görmek

Rüyada delik cep görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, rahatlığa ereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada delik cep gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Rüyada delik cep görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebi delik görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cepte kağıt para görmek sermaye kaybedeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Rüyada cepten para almak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu satmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebimde para görmek çok rahat bir döneme gireceğine, hem hayatının kurtulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada cep tlf görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kazanmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments