Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepten para almak

Rüyada cepten para almak

Rüyada cepten para almak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hırsızlık yapacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada cepten para almak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Rüyada cep dolusu para görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepten para çalmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada cepte para bulmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepte para görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Rüyada cebimde para görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada cebınde para görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına delalettir.

Rüyada cepte bozuk para çıkarmak sevgi ve hürmet göreceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceplerine para doldurmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments