Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte kağıt para görmek

Rüyada cepte kağıt para görmek

Rüyada cepte kağıt para görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada cepte kağıt para gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada cebimde kağıt para görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cepte kağıt para görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cepte para görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, doğru haber almaya, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına alamet eder.

Rüyada cepten para almak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada cepte para bulmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cepten para çalmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebi para dolu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada cebimde çok para görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, güzel günler geçireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments