Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebi delik görmek

Rüyada cebi delik görmek

Rüyada cebi delik görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, adının her yerde geçeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada cebi delik gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada cebi delik görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, onu borçtan kurtaracağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada delik cep görmek iyi haberler alınacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu bulamamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada cep tlf görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada yerde cep telefonu görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek zorlukları atlatacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada cepte kum görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments