Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebimde para görmek

Rüyada cebimde para görmek

Rüyada cebimde para görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada cebimde para gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada cepten para çıkarmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Rüyada cebimde çok para görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işaret eder.

Rüyada cebimde para görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ceplerine para doldurmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Rüyada cep dolusu para görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada cepten para çalmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cepte para bulmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Rüyada cebi para dolu görmek derdin sona ereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments