Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde delik görmek

Rüyada yüzünde delik görmek

Rüyada yüzünde delik görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada yüzünde delik gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada yüzünde delik görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulur.

Rüyada yüzünü delik görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada delik cep görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı deliğinde görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada delik siyah çorap görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delikli para görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik pantolon görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişte delik görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments