Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada delik görmek

Rüyada kafada delik görmek

Rüyada kafada delik görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, attığı her adımı düşüneceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafada delik gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Rüyada kafasında delik görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada kafada delik görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazını delik görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada delik tavan görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Rüyada elini delik görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada delik parmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments