Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarında delik görmek

Rüyada evin duvarında delik görmek

Rüyada evin duvarında delik görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, mal mülk sahibi olunacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada evin duvarında delik gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada evin duvarında delik görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada duvar deliği görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, saygınlığının da artacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Rüyada duvarda delik açmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar deliğinden geçmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada duvarda delik görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada delik duvar görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin ortasında delik görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde delik görmek elindekileri de yitireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments