Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı delik ayakkabı giymek

Rüyada altı delik ayakkabı giymek

Rüyada altı delik ayakkabı giymek muradının gerçekleşeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Rüyada altı delik ayakkabı giymek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, işlerin günden güne açılacağına inanılır.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada delik ayakkabı giymek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Rüyada delikli ayakkabı görmek işlerindeki karın artacağına, sıkıntılarını aşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada delik ayakkabı görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıyı delik görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı delik görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ucu delik ayakkabı görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments