Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli gömleği giymek

Rüyada deli gömleği giymek

Rüyada deli gömleği giymek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deli gömleği giymek gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Rüyada deli gömleği giymek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kırışık gömlek giymek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk gömlek giymek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iyi hissedileceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada gömlek alıp giymek çok iyi atılımlar yapılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek kime danışacağını bilemez olacağına, bebek sahibi olunacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada dar gömlek giymek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments