Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk gömlek giymek

Rüyada sarı renk gömlek giymek

Rüyada sarı renk gömlek giymek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada sarı renk gömlek giymek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Rüyada sarı renkli gömlek görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk gömlek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada renkli gömlek giymek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk gömlek giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek mallarının eksileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments