Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek alıp giymek

Rüyada gömlek alıp giymek

Rüyada gömlek alıp giymek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek alıp giymek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir.

Rüyada gömlek alıp giymek hayallerindeki eve sahip olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı alıp giymek fedakârlıklar yapacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek alıp giymek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada elbise alıp giydiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Rüyada terlik alıp giymek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada elbise alıp giymek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni elbise alıp giymek zengin bir hayat süreceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik alıp giymek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments