Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yaşama hevesinden olacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sağlığın da bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments