Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli tesbih görmek

Rüyada değerli tesbih görmek

Rüyada değerli tesbih görmek her anlamda feraha kavuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada değerli tesbih gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Rüyada değerli tesbih görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yokluk içine gireceğine, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada değerli takılar bulmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir taş görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada değerli eşya çalmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli taş toplamak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalettir.

Rüyada değerli bir hediye almak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli boncuk görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments