Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli takılar bulmak

Rüyada değerli takılar bulmak

Rüyada değerli takılar bulmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, çirkin amellere, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada değerli takılar bulmak gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada değerli takılar bulmak çok büyük ses getireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Rüyada değerli takılar görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada değerli takı görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada değerli bir şey bulmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulur.

Rüyada değerli maden bulmak kendisini çok iyi hissedeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada değerli kolye bulmak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli eşya bulmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli eşyalar bulmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments