Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli boncuk görmek

Rüyada değerli boncuk görmek

Rüyada değerli boncuk görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, garanti olacak makama oturacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Rüyada değerli boncuk gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada değerli boncuk görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada değerli eşya bulmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir taş görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada değerli madeni para görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi değerli taş görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada değerli yüzükler görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada değerli takı görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments