Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taşı görmek

Rüyada değerli taşı görmek

Rüyada değerli taşı görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada değerli taşı gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Rüyada değerli taşlar toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, parasının her geçen gün artacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Rüyada değerli bir taş görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada değerli taş almak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı değerli taş görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah değerli taş görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada değerli taş çalmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına inanılır.

Rüyada değerli kırmızı taş görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments