Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli bir hediye almak

Rüyada değerli bir hediye almak

Rüyada değerli bir hediye almak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada değerli bir hediye almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Rüyada değerli hediye almak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değerli bir hediye almak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli para görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada değerli bilezik görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada değerli bir taş görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Rüyada değerli bir eşya kaybetmek başını borçlardan kaldıramayacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli maden bulmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Rüyada değerli kol saati görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments