Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taş takmak

Rüyada değerli taş takmak

Rüyada değerli taş takmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada değerli taş takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada değerli taş takmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Rüyada değerli yüzük takmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada değerli bir kolye takmak aile hayatının bozulacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada değerli kolye takmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli taş aramak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli bir taş görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, huzurunun artacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments