Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli taşlar bulmak

Rüyada değerli taşlar bulmak

Rüyada değerli taşlar bulmak her şeyin sarpa saracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok para kazanılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada değerli taşlar bulmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir, farklı kültürlerden kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada değerli taşlar bulmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada değerli eşyalar bulmak malların çoğalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada değerli bir şey bulmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Rüyada değerli maden bulmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, zorlukları aşacağına yorulur.

Rüyada değerli kolye bulmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli para bulmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli eşya bulmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada değerli takılar bulmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments