Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ametist taşı almak

Rüyada ametist taşı almak

Rüyada ametist taşı almak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına inanılır.

Rüyada ametist taşı almak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada ametist taşı toplamak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, makamını kaybedeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulur.

Rüyada ametist taşı almak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet eder.

Rüyada ametist taşı görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ametist yüzük görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ametist görmek atılan adımların boşa gideceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ametist yüzük takmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara taşlar görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak dinç kalacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments