Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ametist taşı toplamak

Rüyada ametist taşı toplamak

Rüyada ametist taşı toplamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Rüyada ametist taşı toplamak gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada ametist taşı toplamak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ametist taşı görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işarettir.

Rüyada ametist taşı almak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ametist görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ametist yüzük görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ametist yüzük takmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe taş toplamak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereden taş toplamak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments