Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara taşlar görmek

Rüyada kara taşlar görmek

Rüyada kara taşlar görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada kara taşlar gördüyseniz:

  • Sadece şikayet edip eyleme geçmemeniz çözüme odaklanmadığınız görüntüsü yaratabilir.

Rüyada kara taşlar görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, gözden düşeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Rüyada kara taş görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm toplamak ve yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kara kedi görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kara böcekler görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kara kömür görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Rüyada kara bulutları görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara göl görmek işlerinin gelişme göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments