Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ametist yüzük takmak

Rüyada ametist yüzük takmak

Rüyada ametist yüzük takmak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ametist yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada ametist yüzük takmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ametist yüzük görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ametist taşı toplamak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, işlerin günden güne açılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ametist taşı almak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada ametist taşı görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ametist görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takmak ve çıkarmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, makamından olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline yüzük takmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments