Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ametist görmek

Rüyada ametist görmek

Rüyada ametist görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Rüyada ametist gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada ametist yüzük takmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kazancının günden güne arttıracağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ametist taşı görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ametist taşı toplamak hiçbir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ametist yüzük görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, kendisini işine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ametist taşı almak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ametist görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments