Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ametist taşı görmek

Rüyada ametist taşı görmek

Rüyada ametist taşı görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada ametist taşı gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada ametist taşı toplamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ametist taşı almak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada ametist taşı görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ametist görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ametist yüzük görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ametist yüzük takmak dileklerin kabul olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ışıltılı taşlar görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, insanlar arasında yüceleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments