Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş define bulmak

Rüyada gümüş define bulmak

Rüyada gümüş define bulmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, rızkında ve malından olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş define bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Rüyada gümüş define bulmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Rüyada altın define bulmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta define bulmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada define altın bulmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada topraktan define bulmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda define bulmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Rüyada denizde define bulmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments