Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define işareti görmek

Rüyada define işareti görmek

Rüyada define işareti görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, zor durumda kalacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada define işareti gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada define işareti görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada gümüş define bulmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Rüyada define kazısı yapmak girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada mezarda define aramak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret eder.

Rüyada altın define bulmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada define yeri kazmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada define yeri görmek kırgınlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet eder.

Rüyada tarlada define bulmak kötü bir habere veya tehlikeye, hayattan her istediğini alacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments