Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define çıkarmak

Rüyada define çıkarmak

Rüyada define çıkarmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada define çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada denizden define çıkarmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada define çıkarmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan define çıkarmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada boş define görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yüzünü güldüreceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada define görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kötü günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada define kazısı yapmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada topraktan define bulmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayal kırıklığına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments