Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş define görmek

Rüyada boş define görmek

Rüyada boş define görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada boş define gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada boş define görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çaresiz kalacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın define görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada define altın bulmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın define bulmak ticari anlamda yön değiştireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada topraktan define bulmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda define bulmak huzurlu hissedileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda define aramak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments