Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan define bulmak

Rüyada topraktan define bulmak

Rüyada topraktan define bulmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, rızkının da genişleyeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan define bulmak gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada topraktan define bulmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta define bulmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada define bulmak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda define bulmak ortağından ayrılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde define bulmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş define bulmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada altın define bulmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments