Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada defalarca uyanmak

Rüyada defalarca uyanmak

Rüyada defalarca uyanmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, amaçlardan sapmaya, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada defalarca uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada defalarca uyanmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa araba sürmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini defalarca görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada defalarca öpülmek art niyetli kişilere uyacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada aynı kişiyi iki defa görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, onu alkışlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments