Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere ikinci defa gitmek

Rüyada askere ikinci defa gitmek

Rüyada askere ikinci defa gitmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, fakirleşeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada iki defa askere gitmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek eşi tarafından yüceltileceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ikinci defa askere gitmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Rüyada ilk defa adet olmak spora başlayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada ikinci defa evlendiğini görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada defalarca ölmek gayrimenkul işine girileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini defalarca görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments