Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk defa adet olmak

Rüyada ilk defa adet olmak

Rüyada ilk defa adet olmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ev sahibi olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa adet olmak arkasından iyi anılan kişi olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa içki içmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ilk defa araba sürmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, borçlanılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ilk defa uçağa binmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işarettir.

Rüyada askere ikinci defa gitmek mutluluğun kapıyı çalacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments